Välkomna till Vinterhajken 2020!

Vinterhajken är en årligen återkommande hajk där alla scouter, stora som små är välkomna. Hajken genomförs någon gång under januari till februari. Hajken startar under förmiddagen och är en vandring. Under kvällen är det gemensam middag och aktiviteter.

Var: Mer info kommer

När: Mer info kommer

Tid: Start ca kl. 10.00 på lördag, slut kl. 11.00 på söndag (för spårarscouter är det slut kl. 22.00 under lördagen)

Pris: 120 kr per deltagare (kostnaden faktureras kåren)

På hajken bjuds det på middag och kvällsmacka under lördagen samt frukost på söndagen. Tag med egen lunch som äts ute på vandringen under lördagen.

Upptäckarscouter sover inomhus, äventyrarscouter sover utomhus i eget medtaget tält.
Ledare eller annan vuxen från den egna kåren ansvarar för scouterna under vistelsen på hajken.

Anmälan görs senast :
till info.skaraborg@scouterna.se
Meddela deltagarnas namn, födelsedata, kår samt eventuell specialkost.

Eventuell avanmälan görs senast 48 timmar innan hajken. Därefter är anmälan bindande och faktureras.

För mer info, kontakta:
Johannes Lundgren – 070 860 77 13